kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Të gjitha rrugët dytësore në qytetin e Deçanit do të rregullohen

Të gjitha rrugët dytësore në qytetin e Deçanit do të rregullohen

 

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë më nënkryetarin Sami Cacaj, drejtorin për Shërbime Publike Izet Zenuni,  zyrtarin e prokurimit dhe përfaqësues të  Kompanisë “Lika Trade”-SH.P.K-Deçan, kanë nënshkruar kontratë për rregullimin dhe asfaltimin e të gjitha rrugëve dytësore në qytetin e Deçanit. Kryetari Ramosaj tha se në bazë të kësaj kontrate në vlerë prej 831.166.31 € infrastruktura rrugore në qytetin e Deçanit do të mbyllet.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...