Fillimi / Lajmet / Thaçi udhëtoi në Hungari

Thaçi udhëtoi në Hungari

Zëvendëskryeministri, Hashim
Thaçi ka udhëtuar sot për vizitë zyrtare në Hungari, me ç’rast do të takohet me
krerët e shtetit hungarez. Ai, me këtë rast, do të ketë takim me
ministrin e Punëve të Jashtme dhe
të Tregtisë të Hungarisë, Péter Szijjártó, me të cilin do të nënshkuajnë
marrëveshjen për zhvillim ekonomik. Gjithashtu, me autoritetet hungareze,
zëvendëskryeministri Thaçi do të nënshkruajë edhe marrëveshjen për transport
rrugor të udhëtarëve dhe mallrave. Poashtu, në ditën e dytë të vizitës,
zëvendëskryeministri Thaçi do të pritet edhe nga kryeministri hungarez, Viktor
Orbán, me të cilin do të zhvillojë një takim bilateral, si dhe një takim me
kryetarin e Kuvendit.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...