Shaqir Totaj

Totaj: Për shkak të situatës politike, PDK-ja mund të jetë fleksibile por ende nuk kemi marr vendim për të hyrë në Qeveri

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totaj ka treguar se a do të hyjë PDK-ja në qeverinë e Hotit. Ai tha se për shkak të situatës politike, PDK-ja mund të jetë fleksibile. “Në kryesi nuk është marrë ndonjë vendim që PDK-ja të ndryshë kursin”. “Megjithatë mund të them se PDK-ja për shkak të situatës politike, PDK-ja përveç qasjes parimore mund të jetë fleksibile dhe nuk do t’i bllokojë proceset”, është shprehur Totaj. Tutje, ai tregoi se një gjë e tillë ende nuk është vendosur sepse, sipas tij, PDK-ja e respekton rezultatin e zgjedhjeve. Megjithatë, nuk është qëllimi i PDK-së që t’i bllokojnë proceset.  “Akoma nuk kemi marrë vendim, por qëllimi ynë është që të mos i bllokojmë proceset. Ne e respektojmë rezultatin e zgjedhjeve”, shtoi Totaj.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …