U asfaltua rruga “Ahmet Kaçiku” në Ferizaj

Një nga rrugët qendrore të Ferizajt, rruga “Ahmet Kaçiku”, pas pengesave të shumta e të llojllojshme jo në varësi të institucioneve lokale  po asfaltohet. Bashkë me kërkimfaljen për bashkëqytetarët për vonesën, kjo rrugë, pas asfaltimit, me shtegun e çiklistëve, me mbjelljet, sinjalistikën vertikale e horizontale dhe ndriçimin publik do të kompletohet tërësisht për tu kthyer në rrugë model të qytetit.

May be an image of 1 person, train, railroad and text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti merr pjesë në takimin e organizuar nga AZHR

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka marrë sot pjesë në takimin e organizuar …