Drejtori Burim Bajrami vizitoi bletarin Nexhat Mustafa, zotohet për shumëfishim të mbështetjes për bletarët

Vizitat e drejtorit të Bujqësisë dhe Pylltarisë së komunës së Ferizajt, Burim Bajrami tek fermerët e bujqit fundjavave, vijuan edhe këtë fundjavë. Drejtori Bajrami vizitoi bletarin Nexhat Mustafa në bletarinë e tij si dhe objektin e ndërtuar për API Therapy “Bleta”, e cila gjendet afër Parkut të Lirisë në Ferizaj. Drejtori Bajrami tha se sektori i bletarisë, ka pasur vëmendjen e mbështetjen e Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, gjersa vuri theksin se këtë vit e viteve pasrendëse, do të shumëfishohet mbështetja për kultivuesit e bletëve.

May be an image of 3 people, bureau and office

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …