UEFA me dënim të ulët për Serbinë pasi tifozët shfaqën mesazhe politike kundër Kosovës

UEFA ka dënuar Serbinë me një gjobë prej 14,500 euro për sjellje të papërshtatshme gjatë ndeshjes kundër Anglisë në Euro 2024. Tifozët serbë shfaqën hartën e Kosovës me flamur serb, çka shkel rregullat e UEFA-s për mos-përdorimin e mesazheve politike në evente sportive. Federata Serbe e Futbollit u gjobit me 10,000 euro për këtë incident, dhe 4,500 euro për hedhjen e objekteve në fushë. UEFA ka nisur procedurat disiplinore dhe organi i disiplinës do të vendosë për çështjen në ditët në vijim.

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …