Uran Ismaili jep dorëheqje nga mandati i deputetit të Kuvendit të Kosovës për t'u përkushtuar kandidimit për kryetar të Prishtinës

Uran Ismaili jep dorëheqje nga mandati i deputetit për t’u përkushtuar kandidimit për kryetar të Prishtinës

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Partia Demokratike e Kosovës, Uran Ismaili ka dhënë dorëheqje nga mandati i deputetit të Republikës së Kosovës. Në fjalimin e tij, Ismaili tha se tani vullneti dhe dëshira e tij janë që t’i përkushtohet tërësisht Prishtinës, si kandidat për kryetar. “Vendimin e kam marrë që t’i përkushtohem plotësisht qytetit tonë- Prishtinës – dhe do të jap gjithçka që kam për këtë qëllim”, ka thënë Ismaili. Në zgjedhjet e fundit parlamentare, Uran Ismaili ishte më i votuari nga radhët e PDK-së dhe ndër më të votuarit në Kosovë, me rreth 27 mijë vota.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …