KEK
Fillimi / Lajmet / Varreza masive në kampusin universitar mund të jetë spekulim
Varreza masive në kampusin universitar mund të jetë spekulim

Varreza masive në kampusin universitar mund të jetë spekulim

Dyshimet se në oborrin e kampusit të Universitetit të Prishtinës mund të jetë një varrezë masive, nuk po vlerësohen si informacione të besueshme. Pavarësisht kësaj, Prokuroria Speciale ka urdhëruar fillimin e gërmimeve vlerësuese në këtë zonë dhe ato pritet të nisin këtyre ditëve. Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Pagjetur, Prenk Gjetaj ka thënë se nuk ka informacione të mjaftueshme për nisjen e gërmimeve. Ai ka bërë të ditur se informata jo të verifikuara patën qarkulluar edhe vite më parë. Sipas Gjetajt, nuk ka pasur nevojë të bëhet publike ky rast sepse kështu luhet me ndjenjat e familjarëve. Ai ka shtuar de dëshmitarja kryesore e këtij rasti, dyshimet e saj i kishte deklaruar vite më parë në rrjetet sociale, por asnjëherë nuk ka ofruar informata konkrete.

Kontrolloni gjithashtu

Rreth 500 punëtorë shëndetësorë që kanë marrë dozën e parë të vaksinës në Kukës gjatë muajit mars

MSH: Deri tani janë vaksinuar rreth 96 mijë qytetarë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga fillimi i vaksinimit e deri më tani, janë ...