kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Vazhdon përkrahja për fermerët e komunës së Skenderajt

Vazhdon përkrahja për fermerët e komunës së Skenderajt

Komuna e Skenderajt, nëpërmjet Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, ka shpallur thirrjen për aplikim për grante në bujqësi.

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural njofton se grantet do të ndahen në disa sektorë si hortikulturë, blegtori dhe bletari.

Grantet përmbajnë: 18 serra nga 100 m2; 30 motokultivatorë me frezë; 40 makina mjelëse; dhe 45 centrifuga mekanike për bletari.

Kontrolloni gjithashtu

63 nxënës të shkollave të Komunës se Deçanit, ju nënshtruan testit në Garën komunale Olimpiada e Matematikës, organizuar nga DKA, në Deçan

63 nxënës të shkollave të Komunës se Deçanit, ju nënshtruan testit në Garën komunale Olimpiada ...