kek
valamobile
MIT
mbpzhr grante
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Projektet bujqësore të Junikut, do gjejnë mbështetjen e MBPZHR-së

Projektet bujqësore të Junikut, do gjejnë mbështetjen e MBPZHR-së

Projektet bujqësore të fermerëve të Komunës së Junikut do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Kështu është shprehur ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic, gjatë takimit që pati me kryetarin e Komunës së Junikut, Agron Kuçi, me të cilin kanë biseduar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet zhvillimore të ministrisë. Në këtë drejtim, ministrja e njoftoi kryetarin Kuçi më hollësisht për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2019 dhe për skemat e mbështetjes, përmes të cilave ajo tha se kanë zgjeruar mbështetjen për shumë sektor të bujqësisë. Ministrja Zivic, theksoi se në programet e këtij viti do të gjejnë mbështetje edhe fermerët e komunës së Junikut dhe me këtë rast ajo ka rikonfirmuar gatishmërinë e saj për të thelluar bashkëpunimin me këtë komunë, me qëllim të zhvillimit të mëtejmë të sektorit të bujqësisë në këtë rajon. Nga ana e tij, kryetari i Junikut,  Agron Kuçi, e njoftoi ministren edhe për sfidat dhe të arriturat në këtë sektor dhe me këtë rast shprehi përkushtimin e tij për të realizuar projekte zhvillimore në këtë sektor.

Kontrolloni gjithashtu

Shënohen ditët e shkollave në Banjë, Pagarushë dhe Gurbardh

Tri shkolla të Komunës së Malishevës, i kanë shënuar ditët e tyre të shkollave, ku ...