Veseli

Veseli: Duhet të kemi vendimmarrje të mëdha si në Kuvend ashtu edhe në Qeveri përndryshe është i pakuptimtë vazhdimi i koalicionit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se pret që të këtë vendimmarrje si në Kuvend ashtu edhe Qeveri, përndryshe është i pakuptimtë vazhdimit koalicionit. Ai u deklarua kështu pas mbledhjes së Kryesisë, ku gjithashtu tha se opozita nuk mundet të na rrëzojë, porse pret procedim e disa çështjeve të rëndësishme. “Unë pres shumë shpejtë që të kemi vendimmarrje të mëdha në Kuvendin e Kosovës. Nuk duhet të humbim kohë duhet të këtë vendimmarrje në këtë vend, pres shpejt që të kemi vendimmarrje shpejt në Kuvend dhe Qeveri, përndryshe hup kuptimi e një vazhdimësie politike dhe koalicionit” theksoi Veseli. Kryekuvendari u ndal edhe të siguria në Kosovë, pas mobilizimit për sulme terroriste, duke ftuar qytetarët që të jenë sa më vigjilentë. Kosova sipas tij, nuk guxon të ndalet por duhet të ecë përpara në zhvillimin ekonomik dhe integrimet euro-atlantike.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …