MIT KS
Fillimi / Njoftime / Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Bashkim Sahiti ka nevojë urgjente për ndihmë

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Bashkim Sahiti ka nevojë urgjente për ndihmë

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Bashkim Sahiti nga fshati Kopiliq i Poshtëm i Skenderajt, ka nevojë për ndihmë urgjente. Ai para 10 viteve ka pasur një sulm në zemër dhe në Itali i është vendosur një aparat për funksionimin e zemrës, me afat 10 vjeçar dhe tashmë ka kaluar një viti prej kur është dashur që të ndërrohet ky aparat. Tani jeta e Bashkimit është në rrezik, prandaj ai kërkon nga të gjithë ata që kanë mundësi që ta ndihmojnë për t’i mbuluar shpenzimet e operimit që kapin shumën 10.000 euro e që janë të pa përballueshme nga ai dhe familja e tij e cila mbijeton vetëm më një pension prej 170 euro në muaj.

Numri kontaktues: 049618145

Numri i xhirollogarisë: 1503050001618517

 

Kontrolloni gjithashtu

KPM: Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike nga mediet

KPM: Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike nga mediet

Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike për Daft Rregulloren për Shpërndarjen ...