KEK
Fillimi / Lajmet / Vetëvendosja: Neglizhenca e institucioneve po u kushton qytetarëve me jetë
Vetëvendosje kërkon nga Gjykata Kushtetuese që të vendos për shkuarjen e vendit në zgjedhje, nuk pranon vendime të tjera

Vetëvendosja: Neglizhenca e institucioneve po u kushton qytetarëve me jetë

Lëvizja Vetëvendosje konstaton se pas aksidenteve me fatalitet, të përsëritura në aksin rrugor Prishtinë-Pejë, afër fshatrave Vragoli dhe Miradi e Ulët, siç ishte ai i para dy ditëve, ku nga plagët e rënda nga goditja me makinë humbi jetën 62 vjeçarja Sabrije Gjyrevci, banorët e fshatit Miradi e Ulët protestuan me të drejtë duke e bllokuar rrugën për 30 minuta. Fushë Kosova është i vetmi qytet përmes së cilit kalon një rrugë magjistrale në të cilën zhvillohet shpejtësi e lartë dhe nuk ka një unazë të qytetit. Pasiguria e kësaj rruge afër fshatrave Miradi e Ulët dhe Vragoli, mungesa e nënkalimit apo mbikalimit dhe masave të tjera mbrojtëse është shqetësuese dhe sigurisht që nëse nuk intervenohet në të aksidentet do të përsëriten.  Qendra në Fushë Kosovë e Vetëvendosjs mbështet fuqishëm kërkesat e banorëve të fshatit Miradi e Ulët si dhe protestat e tyre dhe gjithashtu u  thirrjeve institucioneve gjegjëse që t’i përgjigjen kërkesave të qytetarëve ashtu siç e kanë  për detyrë dhe të intervenojnë me kohë para se të bëhemi dëshmitarë të ndonjë tragjedie, Lëvizja VETËVENDOSJE!, në Fushë Kosovë, u shpreh ngushëllime familjes Gjyrevci nga fshati Miradi e Ulët!

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot do të mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-shefit të Inteligjencës në Forcën ...