Brickos

Visar Ymeri: LDK nën frikën e zgjedhjeve po i ndryshon qëndrimet dhe po futet në diskursin e Vetëvendosjes

Visar Ymeri: Në vitin që lamë pas i mbrojtëm interesat shtetit të Kosovës, ndalëm demarkacionin dhe AKS-në

Në një intervistë për KosovaPress, kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri, thotë se Kuvendi i Kosovës, në vitin e kaluar, as për së afërmi nuk i përfaqësoi interesat e qytetarëve të vendit. Kjo qeverisje nuk mund ta ketë të gjatë, përderisa interes të parë të saj nuk ka ndërtimin dhe zhvillimin e Kosovës. Shumë zhvillime gjatë vitit që shkoi e kanë dëmtuar interesin e Republikës së Kosovës, veçanërisht mënyrën se si pushteti e ka intensifikuar kontrollin mbi organet shtetërore, keqpërdorimin e organeve shtetërore për interesat politike dhe dështimet e mëdha në rrafshin ekonomik. Por ne, në vitin që lamë pas i mbrojtëm interesat shtetit të  Kosovës, me ndaljen  e dy marrëveshjeve: asaj për Demarkacionin dhe Asociacionin. Këto kanë qenë  dy prej arritjeve kryesore në vitin 2016, ka thënë mes tjerash, kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …