VMRO kushtëzon pakicën ‘maqedonase’ në Shqipëri

VMRO kushtëzon pakicën ‘maqedonase’ në Shqipëri

VMRO-DPMNE po bën çmos që të mbetet edhe më tej në pushtet. Kësaj radhe, partia e Nikolla Gruevskit po kushtëzon pakicën sllavofone që jeton në zonën e Gorës dhe Liqenasit me ndërprerje fondesh. VMRO po përpiqet të sigurojë me çdo kusht votat e banorëve të Liqenasit, Gollobordës dhe Gorës. Kjo parti u ka bërë presion atyre se nëse nuk i japin mbështetje, atëherë ajo do të ndërpresë të gjitha benefitetet financiare. VMRO-DPMNE prej vitesh po shfrytëzon individët që kanë shtetësi të dyfishtë për të rritur votat, ndërkohë që diplomatët perëndimor në Maqedoni kanë denoncuar dukurinë e votuesve fiktivë që nuk kanë adresa stabile në këtë shtet.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …