Astrit Dehari

Vonon zbardhja e vrasjes së Astrit Deharit në Burgun e Prizrenit

Afër dy javë pas vdekjes së Astrit Deharit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, nuk janë sqaruar rrethanat e vdekjes së tij. Avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi, ka thënë se familja ka bërë shumë kërkesa pasi që Ministria e Drejtësisë dhe kryeprokurori Sylë Hoxha pas vdekjes se Astrit Deharit, t’i kenë provat edhe ekspertët e familjes Dehari që janë të angazhuar. Ai ka thënë se, akoma nuk kanë përgjigje se cilat kanë qenë arsyet e vdekjes së Astritit. Ekspertët që ka angazhuar familja Dehari, nuk po ju lejohen t’i marrin provat dhe të hetojnë rastin. Prokurori Metush Biraj ka thënë  se provat nuk mund t’i marrin për arsye objektive.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Dje ishte një ditë e hidhur për Kosovën, pasi dështoi të anëtarësohet në Këshillin e Evropës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se sot është një ditë …