MIT
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Xhaviti i “dy-tre milionëve të imëta nëpër duar” zgjidhet kryetari i PDK-së ë Pejë, por jo më meritori i Pejës dhe i Rugovës
Deputeti i PDK-së Xhavit Haliti iu ka përgjigjur akuzave të deputetit të LDK-së, Anton Çuni

Xhaviti i “dy-tre milionëve të imëta nëpër duar” zgjidhet kryetari i PDK-së ë Pejë, por jo më meritori i Pejës dhe i Rugovës

Sesa demokratike janë zgjedhjet brenda PDK-së u pa edhe në rastin e Pejës, ku kjo parti është ndër më të dobëtat në komunat e Kosovës. Zgjedhja për kryetar të degës ishte pazar paraprak i   Kadri Veselit, zëvendësit të vet në Kuvendin e Kosovës, zgjedhje e njeriut  i cili pa pikë turpi thotë se Kuvend se “nga dy-tre milionë euro të gjithë i kemi nëpër duar si para të imëta”, pale pastaj sa janë ato të trashat. Meqë është për paratë e korrupsionit natyrisht se Xhavit Haliti zgjidhet kryetar,  por po të ishte për merita, për atdhetari, për luftë kundër okupatorit serb, gjakun e derdhur për lirinë e Kosovë, për gjymtyrët e lënduara në luftë, po të ishte për meritë ndaj kombit e atdheut duhet të zgjidhej Salih Lajçi, i burgosuri politik i vitit 1981, projektuesi i organizatës “Pavarësia” qysh në vitet  80-të të shekullit të kaluar  bashkë me vëllanë e tij Selmanin po ashtu ish i burgosur dhe dëshmor i luftës së UÇK-së. Salih Lajçi ka qenë edhe komandant i Brigadës 136, Rugova të Zonës Operative të Dukagjinit gjatë luftës  së UÇK-së. Por PDK-ja është në një situatë ku nuk i duhen kuadro meritorë dhe të pakorruptuar, sepse ata i bëjnë dëm partisë me pastërtinë e tyre, i duhen Xhavitë e plevitë, që dredhin e zhdredhin, të tillë që luftën e Kosovë e kanë parë në hotelet e Tiranës dhe një pjesë të saj e kanë komanduar nga atje, por jo duke luftuar përballë forcave okupatore  si Salih Lajçi dhe trimat e trimëreshat e UÇK-së, por duke u marrë me fonde dhe biznese të makro-niveleve.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri shqiptar, Edi Rama pas tërmeteve të ndodhura në vend thotë do të jemi me kapacitet të plotë

Kryeministri shqiptar, Edi Rama pas tërmeteve të ndodhura në vend thotë do të jemi me kapacitet të plotë për çdo rast

Është mbajtur mbledhja urgjente e qeverisë shqiptare e cila u bë pas tërmetit të rënë. ...