Zaev: Shpallja e 22 nëntorit festë zyrtare e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, pjesë e trashëgimisë kulturore të Maqedonisë

Zaev: Qytetarët manipulohen me përmbajtjen e deklaratës shqiptare

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev gjatë një interviste për mediet ka theksuar se Gruevski përpiqet ta fut vendin në skenarë të rrezikshëm vetëm për të shpëtuar lëkurën. “Ofrohen konflikte ndëretnike për të shpëtuar lëkurën e tij. Manipulimi i qytetarëve është banditizëm dhe mbrojtje e interesave të pushtetit kriminal. Po ashtu, ai tha se deklarata ishte publikuar më herët, kurse Gruevski ishte përgatitur për ta lënë gjuhën shqipe si gjuhë të dytë. Ivanov nuk kërkoi 61 deputetë nga Gruevski, ndërsa nga ne po, u shpreh Zaev.

Kontrolloni gjithashtu

Rama

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, po qëndron për një vizitë zyrtare, në Azerbajxhan

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në kuadër të vizitës në Azerjbajxhan,  u takua  me kryetarin …