vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Zëvendës-kryeministri Pacolli: Kosova mund të përfitojë nga përvoja e shtetit të Iowa-s
Zëvendës-kryeministri Pacolli: Kosova mund të përfitojë nga përvoja e shtetit të Iowa-s

Zëvendës-kryeministri Pacolli: Kosova mund të përfitojë nga përvoja e shtetit të Iowa-s

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli ka takuar sekretarin e Bujqësisë, Bill Northey në shtetin e Iowa-s, Kosova vërtetë mund të përfitojë shumë nga përvoja e shtetit të Iowa-s në zhvillimin dhe modernizimin e bujqësisë. Ai ka shkruar në rrjetin social se Iowa është shteti më i njohur dhe me produktivitetin më të lartë në sektorin e bujqësisë në ShBA.

“I diskutuam modalitetet e rritjes së bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave, me mikun tonë, Sekretarin e Bujqësisë, Bill Northey. Presim rezultate dhe investime konkrete, që do të jenë në interes të dy vendeve dhe qytetarëve tanë. Më gëzoi fakti se, miku ynë Northey do të marrë së shpejti një pozitë shumë të lartë në Departamentin e Bujqësisë në nivelin qendrorë dhe pres që kjo mbështetje të vazhdojë”, ka shkruar ai

Kontrolloni gjithashtu

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës, me theks në fushën e arsimit

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës me theks në fushën e arsimit

“Shkëmbimi i nxënësve, studentëve dhe mësimdhënësve me institucionet e njohura gjermane është veprim i duhur ...