KEK
Fillimi / Lajmet / Më 22 e 24 tetor në Prishtinë do të mbahet Seminari i 93-të i Asamblesë Parlamentare të NATO-s
Sot në Prishtinë fillon punimet Seminari i 93-të i Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Më 22 e 24 tetor në Prishtinë do të mbahet Seminari i 93-të i Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Më 22 e 24 tetor, në Prishtinë do të mbahet Seminari i 93-të i Asamblesë Parlamentare të NATO-s. Në këtë Seminar, i cili mbahet për herë të parë në vendin tonë   do të flitet edhe për Dialogun mes Kosovës dhe Serbisë, Kjo pjesë do të udhëhiqet nga Frank van Kappen, zëvendës kryesues i Komisionit të AP-së së NATO-s për Ekonomi dhe Siguri. Kurse nga Kosova do të flasë Edita Tahiri, kryenegociatore e Kosovës, e nga pala serbe do të flet i ashtuquajturi drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot do të mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-shefit të Inteligjencës në Forcën ...