KEK
Fillimi / Lajmet / Albin Kurti: Askush nuk duhet të falimentojë vetëm pse sëmuret, do ta krijojmë Fondin e Sigurimeve Shëndetësore
Në mbledhjen e parë ceremoniale të Qeverisë, Albin Kurti paralajmëroi shkarkime në ndërmarrjet publike

Albin Kurti: Askush nuk duhet të falimentojë vetëm pse sëmuret, do ta krijojmë Fondin e Sigurimeve Shëndetësore

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti ka paralajmëruar krijimin e Fondeve të Sigurimeve Shëndetësore. Kurti në Twitter ka shkruar se asnjë njeri nuk duhet të falimentojë vetëm pse i keqesohet shëndeti. “Neni 51 i Kushtetutës sonë garanton mbrojtjen shëndetësore dhe sociale. Ne do të fillojmë me sistemin e informacionit shëndetësor, duke siguruar udhëzime klinike dhe licencim të profesionistëve dhe për të lëvizur drejt krijimit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore. Askush nuk duhet të falimentojë vetëm sepse sëmuret”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Yuri Kim: Amerika nuk e mbështet asnjë kandidat apo subjekt politik në Shqipëri por të drejtën e qytetarëve

Yuri Kim: Amerika nuk e mbështet asnjë kandidat apo subjekt politik në Shqipëri por të drejtën e qytetarëve

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim rithekson se Amerika nuk e mbështet asnjë kandidat apo ...