Alejandro Greco: Bashkimi kombëtar do të bëhet patjetër, populli i bashkuar kurrë nuk do të mposhtet

Alejandro Greco: Bashkimi kombëtar do të bëhet patjetër, populli i bashkuar kurrë nuk do të mposhtet

Sot, e 20 Vjetori, është njëra prej datave të rëndësishme në Historinë e Kosovës dhe të Ballkanit, Dita e cmuar historike të Lirisë aq shumë të ëndëruar e të dëshiruar nga Populli Shqiptare, Dita e madhe e Ringjalljes se Shpirtit tē robëruar, të farkëtuar me Gjakun e Bijëve dhe Bijave më të mirë të Kombit, qe s’duhet harruar kurre nga Shqiptaria, Gjakun e kulluar te arbrit e derdhen dhe u bene Drite e Perjetshme ne Altarin e Lirisë!!! Populli im i shtrenjtë Shqiptar, Populli im i shtrenjtë Dardan: Festofshim shpejte edhe Festen e Bashkimit Kombetar, e lus Zotin te me jape jete te gjate per te pare kete Bashkim!!! Nuk do te jete dita e larget kur Shqipetaria te Triumfoj: Bashkimi Kombëtar do të bëhet patjetër!!! Populli i Bashkuar kurrë nuk do të mposhtet!!!

Mirënjohës përjetësisht atyre që na dhanë mundësinë që të gëzojmë sot Lirinë: Amerikës dhe NATO-s!!! Lavdi e përjetshme Ushtrisë Çlirimtare me në krye Heroin e Kombit Adem Jashari dhe të gjithë atyre Dëshmorëve që derdhën Gjakun për Liri, dhe të nderuar Familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë, dhe Veteranë të UÇK-së: Raca jone nuk do vdes kurr, Historia jone nuk do vdes kurr, në cdo kohe do kete Shqipetar qe do ta japin jeten për Shqiperia!!! Lavdi gjithë Heronjëve dhe Dëshmorëve të Kombit!!! Lavdi Gjakun, Veprën dhe Sakrificën e Dëshmorëve për Liri!!!

Lavdi te gjith atyre qe Gjakun e kulluar te arbrit e derdhen dhe u bene Drite e Perjetshme ne Altarin e Lirisë!!! Lavdi te gjithve Deshmorve te ren per Kombit dhe Lirisë!!! Respekt dhe shume Krenari sepse Lirin e paguan me Gjak!!! Lavdi ne Shekuj te Shekujve!!! Në Lavdinë e Kombit tonë Shqiptar përgjithmonë!!! Rroft Kombi Shqiptare!!! Rroftë Shqipëria Etnike!!! I Liris se Iliris!!! Autoctonus!!! Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë!!! Zoti e Bekofte Shqipërinë dhe Shqiptarët!!! Shërbëtor i përulur i Zot dhe Shqipërisë, Shkelqësia e Juaj Imzot

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latifi: KU ËSHTË UKSHIN HOTI?

25 vjet më parë, ishte hera e fundit që u pa i gjallë veprimtari, kryengritësi, …