KEK
Fillimi / Institucionet / Ansambli i Këngëve dhe Valleve nga Deçani po ecën drejt dhe me hapa të sigurt

Ansambli i Këngëve dhe Valleve nga Deçani po ecën drejt dhe me hapa të sigurt

Ansambli i Këngëve dhe Valleve nga Deçani dhe koreografi Genc Tetaj, pas mbështetjes së kryetarit të komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj dhe asamblistëve te të gjitha subjekteve politike, dhanë një premtim se ne do të jemi ata qe Deçanin, traditën, kulturën e veshjeve kombëtare, prezantimin me valle dhe këngë tipike Deçanase, do ta prezantojmë në mënyrën më të mirë, e kjo tashmë po vërehet. Jemi në prag të festave të fundvitit dhe ky ansambël tashmë ka zënë vend të veçantë në TV tona në programet e vitit të ri.

Gërshetimi i të bukures dhe tradicionales pa dyshim se sjellë sukses.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...