Ansambli "Shota" e përfaqeson Kosovën në Festivalin e valleve dhe kulturës folklorike të shteteve të Ballkanit në Turqi

Ansambli “Shota” e përfaqeson Kosovën në Festivalin e valleve dhe kulturës folklorike të shteteve të Ballkanit në Turqi

Konsullja e Republikës së Kosovës në Ankara, Sherife Shala, shoqëruar nga koordinatori i Qendrës së Kulturës Shqiptare z. Serdal Vardar, dhe Konsulli i Nderit në Izmir, z. Muharrem Toprak, me ftesë të Komunës Metropolitane të Izmirit, morën pjesë hapjen e edicionit të 15-të të Festivalit të valleve dhe kulturës folklorike të shteteve të Ballkanit. Në programin e këtij viti, i cili do të vazhdon deri më 3 tetor, Republika e Kosovës përfaqësohet nga Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …