KEK
Fillimi / Njoftime / Avokati i Popullit, mbanë tryezën e organizuar me temën “Sfidat e sistemit gjyqësor në zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi”
Avokati i Popullit

Avokati i Popullit, mbanë tryezën e organizuar me temën “Sfidat e sistemit gjyqësor në zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi”

Avokati i Popullit, Naim Qelaj, ka ftuar autoritetet e mediet  në tryezën e organizuar nga Institucioni i Avokatit të Popullit me temën “Sfidat e sistemit gjyqësor në zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi”, e cila do të mbahet me datë 15 shtator 2021, e mërkure, në ora 9:30, në Hotel “ Emerald” në Prishtinë. Tryeza ka për qëllim diskutimin mbi diskriminimin, si një prej shkeljeve më të rënda të të drejtave të njeriut, si dhe krijimin e bashkëpunimit me sistemin gjyqësor dhe sistemin prokurorial në Kosovë, në funksion të mbrojtjes së të drejtave të njeriut, luftimin e diskriminimit dhe promovimin e barazisë së qytetarëve para ligjit.

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e gazetës “Rilindja” ka kërkuar pagesën e 20-përqindëshit nga Qeveria e Kosovës. Ata kanë kërkuar edhe njohjen e stazhit për punën

Sindikata e gazetës “Rilindja” më vonë “Bujku” ka kërkuar pagesën e 20-përqindëshit nga Qeveria e Kosovës

Sindikata e gazetës “Rilindja” ka kërkuar pagesën e 20-përqindëshit nga Qeveria e Kosovës. Ata kanë ...