KEK
Fillimi / Lajmet / Avokati i Popullit, Naim Qelaj e viziton ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”
Avokati i Popullit, Naim Qelaj e viziton ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”

Avokati i Popullit, Naim Qelaj e viziton ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka vizituar sot ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”. Ai tha se është momenti i fundit që të vendoset drejtësia për viktimat e luftës në Kosovë. “Ne duhet të dalim me një hulumtim se ku ka dështuar shteti në ballafaqimin me të vërtetën dhe ofrimin e drejtësisë për këto viktima”, tha Qelaj. Falënderues për këtë vizitë u shpreh edhe drejtori i Qendrës për të drejtën humanitare, Bekim Blakaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ganimete Musliu reagon për grafitet e vendosura në shtëpinë e Adelina Granicë, kjo nuk është kulturë e PDK-së

Ganimete Musliu reagon për grafitet e vendosura në shtëpinë e Adelina Granicës, kjo nuk është kulturë e PDK-së

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka reaguar pas grafiteve në shtëpinë e ish-bashkëpartikates, tani deputete ...