KEK
Fillimi / Lajmet / Bajrami: Mjetet e parapara me Pakon Emergjente do të ekzekutohen gjatë javës së ardhshme
Deputjetja e LDK-së, Hykmete Bajrami thotë se Haradinaj dëshiron që të shkojë në zgjedhje me kartën e tarifës

Bajrami: Mjetet e parapara me Pakon Emergjente do të ekzekutohen gjatë javës së ardhshme

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka bërë të ditur se mjetet e parapara me Pakon Emergjente do të ekzekutohen gjatë javës së ardhshme për muajt të cilët nuk janë paguar. Ajo ka shkruar se në Ministrinë e Financave po punohet pa orar. Thesari dhe Departamenti i Buxhetit po bëjnë të gjitha përgatitjet që nga e hëna të fillojnë ekzekutimin e pagesave nga Pakoja Emergjente për qytetarët dhe bizneset. Ajo ka kërkuar falje që ka pasur vonesa sepse ka qenë e pamundur të kryhen pagesat pa rishikim të buxhetit, ka shkruar ministrja e Financave, Hykmete Bajrami.

Kontrolloni gjithashtu

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka ...