KEK
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Institucionet duhet të ofrojnë siguri dhe mos të lejojnë më provokime të tilla nga Serbia
Haradinaj: Institucionet e sigurisë në Kosovë duhet të ofrojnë siguri dhe mos të lejojnë më provokime të tilla nga Serbia

Haradinaj: Institucionet duhet të ofrojnë siguri dhe mos të lejojnë më provokime të tilla nga Serbia

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj të shunën ka qëndruar në Karaçevë, në të cilin fshat një ditë më parë ishin futur xhandarmeria e serbe. Haradinaj përmes një postimi ka thënë se institucionet duhet të garantojnë siguri për qytetarët. “Sot në Karaçevë, së bashku me nënkryetarin e Komunës së Kamenicës z. Faton Jakupi. Vizituam fshatin dhe biseduam me banorët e zonës pas provokimit të fundit të xhandarmërisë serbe. Institucionet e sigurisë në Kosovë duhet të ofrojnë siguri për të gjithë qytetarët dhe mos të lejojnë më provokime të tilla”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka ...