Bashkim Ramosaj: Drejt strategjisë afatgjate për zhvillimin e qëndrueshëm të bletarisë

Së bashku me drejtorin e Bujqësisë z. Rifat Stojkaj, kemi takuar sot Bletarët e Deçanit me të cilët kemi diskutuar për projektet, sfidat dhe mundësitë e zhvillimit të mëtutjeshëm të bletarisë në Deçan.
Me bletarët u dakorduam që së bashku të punojmë në hartimin e strategjisë afatgjate për zhvillimin e qëndrueshëm të bletarisë në Deçan.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi …