Ejup Maqedonci: “Kampi i Avancuar 2024” që po zhvillohet në rajonin e Gjakovës

Ushtarakët tanë të rinj, e ardhmja e mbrojtjes së vendit janë duke u shkolluar sipas standardeve më të larta të NATO’s, aty ky Kosova synon të anëtarësohet!
Sot së bashku me Komandantin e Forcës së Sigurisë se Kosovës, Gjenerallejtënant Bashkim Jashari dhe Shefin e Stafit të Shtabit té Pérgjithshém
Té FSK-së, Gjeneralbrigade Ilir Qeriqi vizituam ushtrimin fushor të kadetëve të Akademisë së Mbrojtjes, “Kampi i Avancuar 2024” që po zhvillohet në rajonin e Gjakovës.
Tejet i kënaqur me të arriturat, gatishmërinë dhe moralin e lartë të kadetëve të shfaqur në të gjitha aktivitetet të realizuar në kuadër të “Kampit të Avancuar” që njëherësh është edhe ushtrimi vlerësues kulmor për kadetët, ku vlerësohen aftësitë e tyre operacionale dhe taktike në terren.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …