Bedri Zymberaj: “ Nga Boletini në Vlorë”Hapet Ekspozita me 25 nëntor 2022 në Vlorë në orën 12 00-të

Bedri Zyberaj: “ Nga Boletini në Vlorë”Hapet Ekspozita me 25 nëntor 2022 në Vlorë në orën 11 00-të

Kryeshefi ekzekutiv i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z, Bedri Zyberaj, ka bërë të  ditur se për nderë të 28 Nëntorit dhe në përkujtim të 110 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës – Arkivi i Kosovës në bashkëpunim me Bashkinë e Vlorës hapin ekspozitë, “Nga Boletini në Vlorë”. Ekspozita hapet me 25 nëntor 2022 në Vlorë duke filluar në orën 11 00-të.

Jemi Një.

Arkivat Kujtojnë.

Arkivat Frymëzojnë.

Kontrolloni gjithashtu

Valdet Berisha: Kujtim për veteranin e Luftës së UÇK-së, Habib Morina, ( 1956 - 2018) në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta

Taulant Habib Morina: Organizohen homazhe për Luftëtarin e lirisë Habib Morina

Njoftim: Në nderim të jetës dhe veprës së Luftëtarit të lirisë Habib Morina, organizohen homazhe …