Brickos

Ekonomia

KUR”Prishtina” ndau mirënjohje për KFOR-in

Prishtinë, 22 shkurt – Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” sh.a. gjatë ditës së sotme u vizitua nga përfaqësues të KFOR-it. Duke e parë në vazhdimësi interesimin dhe përkushtimin e madh të KFOR-it në Republikën e Kosovës, për të ndihmuar qytetarët e këtij vendi në forma të ndryshme, kryeshefi ekzekutiv z. …

Më shumë...

Posta nderon dëshmorët Luan Haradinaj dhe Skënder Rexhepi

Në prag të përvjetorit të tetë të pavarësisë së Kosovës, Posta e Kosovës  ka promovuar të martën pullat postare  kushtuar dy dëshmorëve Luan Haradinaj dhe Skënder Rexhepi. Në ceremoninë e mbajtur në Postën e Kosovës kanë marrë pjesë anëtarë të familjes Haradinaj dhe Rexhepi, bashkëluftëtarë të dy dëshmorëve, deputeti  Rafet …

Më shumë...

Programi Nxitës 2016 – 2018 në Aeroportin Ndërkombëtar te Prishtinës

ANP Adem Jashari

Aeroporti në prag të përvjetorit të tetë të pavarësisë së Kosovës lanson Programin e Ri nxitës me kohëzgjatje dy vjeqare, me zbritje deri në 30% të të gjitha tarifave të aplikueshme për shërbimet e aterimit dhe trajtimit në tokë. Duke pasur prioritet zhvillimin e shërbimeve të reja ajrore në Aeroportin …

Më shumë...

Marrëveshja hekurudhore ndërkufitare lehtëson transportin e mallrave dhe të udhëtareve

Të hënën në Fushë Kosovë nënshkruhet marrëveshja hekurudhore ndërkufitare për kontrollimin e përbashkët të trenave ndërmjet Hekurudhave të Kosovës dhe Hekurudhave të Maqedonisë. Në këtë ditë të veçantë akti i nënshkrimit të marrëveshjes në mes të dy palëve nënkupton zbatimin e marrëveshjes së përbashkët hekurudhore kufitare e cila është nënshkruar …

Më shumë...