Njoftime

Sot ka vdekur një të infektuar me virusin korona, janë paraqitur 842 raste të reja, janë shëruar 110 të infektuar

COVID

  Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 2 mijë e 69  testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 842   raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj …

Më shumë...

Sot kanë vdekur dy të infektuar me virusin korona, janë paraqitur 615 raste të reja, janë shëruar 285 të infektuar

COVID

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 1 mijë e 465   testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 615  raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj periudhe …

Më shumë...

Mevludin Mazreku zgjidhet kryetar i degës së PDK-së në Malishevë

Mevludin Mazreku zgjidhet kryetar i degës së PDK-së në Malishevë

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Komunën e Malishevës, ka mbajtur sot Kuvendin zgjedhor ku ka zgjedhur kryetarin e ri të saj.Pas një gare fer e demokratike, ndërmjet Mevludin Mazrekut dhe Hashim Vrenezit, delegatët me shumicë votash zgjodhën Mazrekun për të udhëhequr me Degën e PDK-së në Malishevë. Në …

Më shumë...

Sot ka vdekur një i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 1 mijë e 84 raste të reja, janë shëruar 406 të infektuar

Covid

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 2 mijë e 811   testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 1  mijë e 84  raste  të reja me virusin korona. …

Më shumë...

Nuk ka vdekur asnjë i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 1 mijë e 219 raste të reja, janë shëruar 257 të infektuar

Covid

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 3 mijë e 283    testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 1  mijë e 219 raste  të reja me virusin korona. …

Më shumë...

Nuk ka vdekur asnjë i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 871 raste të reja, janë shëruar 341 të infektuar

COVID

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 2 mijë e 376   testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 871 raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj periudhe …

Më shumë...

AGJENCIA KOSOVARE E PRIVATIZIMIT SHPALLI REZULTATET E SHITJEVE SHAL 56

AKP

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 56 përmes metodës së Likuidimit shpalli fituesit e përkohshëm për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në dispozicion për shitje. Për 15 asete sa ishin në shitje përmes kësaj shitje me likuidim gjithsej u pranuan …

Më shumë...

Sylejman Nezirit i ndahet çmimi humanitar “Rotarian i Vitit”

Pronarit të Plus Center në Ferizaj, z. Sylejman Nezirit iu nda çmimi si rotarian i vitit për kontributin e tij dhënë në Rotary CLUB Ferizaj. Aktivitet primar i Rotary Club Ferizaj është humaniteti, kryesisht në dhënien e bursave për studentët e dalluar ku vetëm vitin e fundit janë ndarë 44 …

Më shumë...

Ka vdekur një i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 763 raste të reja, janë shëruar 213 të infektuar

IKSHPK njofton se janë konfirmuar 48 raste të reja me virusin korona ndërsa sot janë shëruar 5 pacientë

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 2 mijë e 30   testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 763 raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj periudhe …

Më shumë...

Sot u bë përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1999-1998-”,

Sot u bë përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1999-1998-”,

Sot në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, në Prishtinë  u bë përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1999-1998-”, Hajrush Kurtaj. Redaktori Sabit Jaha në emër të shtëpisë botuese S.O.S. tregoi për rëndësinë e librit por edhe për …

Më shumë...

Sot përurohet libri i Hajrush Kurtajt: Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999

Sot përurohet libri i Hajrush Kurtajt: Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999

Sot në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, në Prishtinë  do të bëhet përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999”, i ish eprorit UÇK-së dhe TMK-së, Hajrush Kurtaj,  zëvendës-komandant brigade, në muajin e fundit të luftës, në fund …

Më shumë...

Është ndarë nga jeta, Taibe Shala nëna e heroit, Bedri Shala dhe e gjeneralit të ndjerë të UÇK-së, Shaban Shala

Sot është ndarë nga jeta Taibe Shala nëna e gjeneralëve Bedri e Shaban e Shala

Ka vdekur në moshë të pleqërisë, Taibe Shala, nënë e dëshmorit Bedri Shala  dhe e gjeneralit të ndjerë të UÇK-së, Shaban Shala. Në njoftimin publik, familja Shala ka deklaruar: Me pikëllim të madh, i njoftojmë të gjithë familjarët, miqtë, dashamirët e më gjerë, se sot me date 13.7.2022 ka ndërruar …

Më shumë...

BKS-ja lehtëson qasjen në rimbursim, vendos QR Code në policën e sigurimit

Byroja Kosovare e Sigurimit ka lehtësuar tej mase qasjen në rimbursim të policave kufitare, duke vendosur QR Code në policë. Me vetëm një skanim përmes telefonit qytetarët kryqen direkt në platformën e krijuar nga Ministria e Financave enkas për këtë çështje. Drejtori i BKS-së z. Sami Mazreku ka thënë se …

Më shumë...

Kanë vdekur dy infektuar me virusin korona, janë paraqitur 175 raste të reja, janë shëruar 105 të infektuar

COVID

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 467  testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 175  raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj periudhe kohore kanë vdekur …

Më shumë...

Me 13 korrik 2022 përurohet libri, ”Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999” i autorit Hajrush Kurtaj

Me 13 korrik 2022 bëhet përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999”të autorit Hajrush Kurtaj

Me 13 korrik 2022 në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës do të bëhet përurimi i librit” Kontributi i femrës në luftën çlirimtare të Kosovës, në Kaçanik dhe në Han të Elezit 1998-1999”, të autorit Hajrush Kurtaj , ish eprori UÇK-së dhe TMK-së,  zëvendës-komandant brigade, në muajin e fundit të …

Më shumë...

Kanë vdekur 3 infektuar me virusin korona, janë paraqitur 397 raste të reja, janë shëruar 167 të infektuar

Arbër Shehu: Me marrjen e dozës së tretë të vaksinës anti-Covid niveli i antitrupave dhjetëfishohet

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës,  ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga 1 mijë e 285  testime  sa janë bërë në nivel vendi, janë paraqitur 397   raste  të reja me virusin korona. Gjatë kësaj periudhe …

Më shumë...