kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Opinione / Çerkin Dukolli: Znj. Bërnabiq, nga 12 qershori i vitit 1999 për Kosovën vendosin qytetarët tanë, se kush e përfaqëson atë
Çerkin Dukolli: Nga 12 qershori i vitit 1999 për Kosovën vendosin qytetarët tanë, se kush e përfaqëson atë

Çerkin Dukolli: Znj. Bërnabiq, nga 12 qershori i vitit 1999 për Kosovën vendosin qytetarët tanë, se kush e përfaqëson atë

Reagim ndaj deklaratës së znj. Bërnabiq

Zonja Bërnabiq…. Edhe pak ditë na ndajnë nga 20 vjetori i çlirimit të vendit tim, Kosovës nga 12 qershori i vitit 1999. Që nga ajo kohë, për Kosovën vendosin qytetarët tanë, se kush i përfaqëson brenda e jashtë vendit, e në asnjë rrethanë për këtë të vendosë dikush tjetër nga jashtë. 20 vjet nga çlirimi i Kosovës dhe 11 vite nga shtetësia e saj, mendoj që janë kohë e mjaftueshme për të kuptuar se kush e përfaqëson Republikën e Kosovës në planin ndërkombëtar. Duke e kuptuar sa më parë këtë realitet ju hapet rrugë e mirë reflektimeve pozitive, nga ana juaj zonja Bernabiq.

Kontrolloni gjithashtu

Hyzri Salihu: Mjerimi politik, pengmarrësit e të ardhmes së vendit

Hyzri Salihu: Mjerimi politik, pengmarrësit e të ardhmes së vendit

Në kohën e sotme mjerimi i dialogut politik ndërmjet partive politike nuk ka asnjë refleksion ...