Çerkin Dukolli: Shqiptar kudo që jeni, urime festa e 28 Nëntorit

Luftëtari i Lirisë Çerkin Dukolli, ka uruar të gjithë shqiptarët për Festën e Nëntorit, ku ka shkruar: “Shqiptar kudo që jeni, urime festa e 28 Nëntorit. Pafundësisht krenar me të kaluarën tonë historike si komb. Përjetësisht falënderues të gjithë atyre patriotëve  për përpjekjet e tyre politike e çlirimtare  në ruajtjen e identitetit kombëtar ndër breza e periudha të ndryshme kohore. Nderim e mirënjohje deri në përulje sakrificës sublime të bijave dhe bijve, heronj të kombit të rënë gjatë gjithë periudhave historike të kombit shqiptar nga Skënderbeu e deri te epoka Legjendarit Adem Jashari. Gëzuar kuq e zi. Festojmë Nëntorët e Lavdisë.

Kontrolloni gjithashtu

Berat Beqir Rexhepi : “Kryeministër, mos na shkel në gjak! Stop, devijimit të historisë!”

Sonte rreth orës 20 00 familjarë Dëshmorësh janë mbledhur para objektit të Qeverisë së Kosovës, …