Me 28 Nëntor 2022 në orën 11:00 në Kompleksin e varrezave të Familjes Jashari, në Prekaz, grupi Besa Besë do ti drejtohet masës

Ideatori dhe udhëheqësi i grupit “Besa Besë”, z. Burim Piraj, ka bërë të ditur se më 28 nëntor 2022 duke filluar në orën 11:00, në Kompleksin e varrezave të Familjes Jashari, në Prekaz të Skenderajt do tu drejtohet masës së tubuar me një fjalim me kauzën #mosbliprodhimeserbe.

Kontrolloni gjithashtu

Valdet Berisha: Kujtim për veteranin e Luftës së UÇK-së, Habib Morina, ( 1956 - 2018) në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta

Taulant Habib Morina: Organizohen homazhe për Luftëtarin e lirisë Habib Morina

Njoftim: Në nderim të jetës dhe veprës së Luftëtarit të lirisë Habib Morina, organizohen homazhe …