Dënohet me burg invalidi i UÇK-së Hashim A. Idrizi i cili nuk patë mundësi ta paguaj rrymën

Dënohet me burg invalidi i UÇK-së Hashim A. Idrizi i cili nuk patë mundësi ta paguaj rrymën

Hashim A. Idrizi luftetari i UÇK-së është baba i 3 fëmijëve ndërsa vetë ende vuan nga plagët e luftës gjithashtu dhe gruaja e tij është me probleme shëndetësore.
Hashimi A. Idrizi është dënuar nga gjykata dhe është i obliguar të paraqitet para organeve në vuajtje të dënimit si pasoj e mos pagesës së energjisë elektrike.
Numrin e Hashimit e ka bërë publik një nga shokët e tij dhe ka kërkuar ndihmë në emër të tij.
Hashim A. Idrizi, Tel – 044826353

Kontrolloni gjithashtu

Me 20 Mars në Hotel Sirius, Prishtinë mbahet Konferenca e Parë për prezantimin e Monitorimit të Strategjisë së Ujërave për Kosovën 2017-2036

Me 20 Mars 2023, e Hëne, duke filluar nga ora 10:00h në Hotel Sirius, Prishtinë …