vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë, mungojnë shumica e anëtarëve të saj
Kryesia në detyrë e Kuvendit të Kosovës ka marrë vendim që të ndërpriten privilegjet e deputetëve

Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë, mungojnë shumica e anëtarëve të saj

Nuk është mbajtur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës e cila ka qenë e paralajmëruar për sot pasi që kanë munguar shumica e anëtarëve të saj. Në mbledhje nuk ishin anëtarët e Kryesisë Xhavit Haliti, Aida Dërguti dhe dy anëtarë nga radhët e minoriteteve. Të pranishëm sot kanë qenë vetëm kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe anëtari nga LDK-ja Sabri Hamiti. Mbledhja është shtyrë për një ditë tjetër të pacaktuar.

Kontrolloni gjithashtu

Gendaij Sisojev: Mund të pritet fundi i politikës së qëndrimit të Beogradit zyrtar në dy karrige

Genadij Sisojev: Mund të pritet fundi i politikës së qëndrimit të Beogradit zyrtar në dy karrige

Korrespondenti i Komersantit rus për Ballkanin, Genadij Sisojev i ka thënë agjencisë së lajmeve të ...