KEK
Fillimi / Njoftime / Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”
Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani në jetë, mbetet një figurë e ndritshme shqiptarie, jo vetëm si personalitet më vete, por edhe si krijues i shquar që vazhdimisht begaton trungun tonë letrar me botime të reja. Ai ka nxjerr nga botimi veprën e njëzet të tij më titullin “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin e kalimit në amshim të babait të Ramë dhe Shukri Bujës.

Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin e kalimit në amshim të babait të Ramë dhe Shukri Bujës

Lideri i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin ...