leoni

Gëzim Kelmendi

Dr. Gëzim Kelmendi: Skandal e turp është ngritja e pagave dhe mëditjeve për deputetët

Kryetari i Partisë FJALA. dr.Gëzim Kelmendi, kritikoi ashpër vendimin për rritjen e pagave dhe mëditjeve për deputetët. Vendimi për rritjen e pagave dhe mëditjeve për deputetët që sapo morri komisioni parlamentar për buxhet dhe financa është vendim i turpshëm dhe skandaloz, vendim kundër mirëqenies sociale të të gjithë qytetarëve të Kosovës. E kam kundërshtuar mandatin e kaluar, do ta kundërshtoj edhe këtë mandat këtë vendim të turpshëm dhe skandaloz. Është turp dhe skandal, të rriten pagat dhe mëditjet për deputetët,  ka thënë Kryetari i Partisë FJALA, Gëzim Kelmendi.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …