Dy aktivistë të Vetëvendosjes në Pejë, Etnik Lajçi dhe Arben Kurtaj i bashkohen PDK-së

Dy aktivistë të Vetëvendosjes në Pejë, Etnik Lajçi dhe Arben Kurtaj i bashkohen PDK-së

Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Pejë sot ju bashkuan edhe dy aktivistë nga Levizja Vetëvendosje në Pejë, Etnik Lajçi dhe Arben Kurtaj. Anëtarëve të rinj Mirë se iu dëshiroi mirëseardhje, kryetari i Degës Xhavit Haliti dhe koordinatori i Degës së PDK’së Arton Muhaxheri. Etnik Lajçi i cili me profesion është mjekë i stomatologjisë u shpreh se ndjehet mirë në familjen e madhe të PDK-së duke thënë se mungesa e hapësirës dhe trajtimi i Vetëvendosjes sikur të ishte pronë e dy tre personave, na ka shtyrë që të largohemi nga ky subjekti politik.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …