MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Edi Rama: Ne të gjithë jemi jo vetëm të goditur nga e njëjta tragjedi, por edhe në nevojë për të ndihmuar çatinë e Shqipërisë
Kryeministri Rama: Tashmë janë identifikuar 60 kompani ndërtuese të cilat janë duke u hetuar nga shteti

Edi Rama: Ne të gjithë jemi jo vetëm të goditur nga e njëjta tragjedi, por edhe në nevojë për të ndihmuar çatinë e Shqipërisë

Pas përfundimit të Samitit të NATO-s që është mbajtur në Londër, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një deklaratë për medie, u shpreh se e  gjithë Evropa është e bashkuar t’i mbështesë shqiptarët pas tërmetit. Reagimet e para janë pozitive. Ne do punojmë akoma dhe më shumë. Përtej dallimeve dhe kundërshtive, Evropa është e gjitha e bashkuar t’i mbështesë shqiptarët për të kaluar këtë situatë. Po bëjmë një punë shumë intensive, kemi marrë shumë ndihma. Të mos vazhdojë historia e deklaratave në distancë. Ne të gjithë jemi jo vetëm të goditur nga e njëjta tragjedi, por nga ana tjetër të gjithë jemi në nevojë për të ndihmuar çatinë e Shqipërisë”, ka thënë Rama.

 

Kontrolloni gjithashtu

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Zgjedhjet e përgjithshme në Britaninë e Madhe ofrojnë mundësi për disa ndryshime sizmike në arenën ...