MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Opinione / Fehmi Mujota: Urime 17 Shkurti Dita e Pavarësisë së Republikës!
Fehmi Mujota: Të bashkuar në rrugën e lirisë në krahë më NATO-n e fituam lirinë, e bëmë shtetin dhe do ta bëjmë të sigurt

Fehmi Mujota: Urime 17 Shkurti Dita e Pavarësisë së Republikës!

Në 12 vjetorin e shpalljes së Kosovës Shtet të Pavarur Sovran dhe Demokratik ndihem krenar dhe i vlerësuar që jam nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë si përfaqësues i zgjedhur i popullit. Ta gëzojmë dhe të festojmë ditën tonë të madhe të Pavarësisë dhe arritjet e Shtetit tonë për këto 12 vite. Në këtë ditë ti kujtojmë të gjithë brezat e Atdhetarëve, Dijetarëve, Veprimtarëve, Luftëtarëve, Dëshmorëve dhe Heronjëve të Kombit. “Një popull që nuk e harron dhe e vlerëson rrugën e vështirë prej nga ka ardhur… nuk e humbë rrugën kah duhet të shkojë”! Lavdi luftës së shenjët të UÇK-së në krye me Komandantin Legjendar Adem Jashari!

Kontrolloni gjithashtu

Vigan Qorrolli

Vigan Qorrolli: Mbi debatin e keqkuptuar kushtetues

Secila kushtetutë e ka domosdoshmërisht një kuptim para interpretimit të saj. Kuptimi i interpretimit kushtetues ...