KEK
Fillimi / Lajmet / Gjatë protestave dhe demonstratave të 27 dhe 28 marsit të vitit 1989 kanë rënë rreth 30 dëshmorë e martirë në mbarë vendin
Ismet Krasniqi

Gjatë protestave dhe demonstratave të 27 dhe 28 marsit të vitit 1989 kanë rënë rreth 30 dëshmorë e martirë në mbarë vendin

Më 27 dhe 28 mars të vitit 1989 gjatë demonstratave dhe protestave kundër forcave policore serbe në Prishtinë, me rastin e  pezullimit të  autonomisë dhe masave për ta shtypur  Kosovën  kanë rënë 30 dëshmorë, në Prishtinë, Drenas, ish Gllogovc, Zhur dhe në disa vendbanime të vendit. Në Prishtinë gjatë protestave dhe përleshjeve fyt për fyt me forcat policore serbe kanë ranë dëshmorë: Ismet Krasniqi, Vetim Shala, Sevdat Xhafolli, Shukrije Obërtinca dhe Mustafë Veselaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i FSK-së, Anton Quni niset për vizitë zyrtare, në Turqi

Ministri i FSK-së, Anton Quni niset për vizitë zyrtare, në Turqi

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Anton Quni, me ftesë zyrtare të homologut të tij turk, ...