KEK
Fillimi / Lajmet / Gjykata Supreme e Kosovës ka marrë vendim që të përsëritet procesi i votimit nga jashtë për komunën e Dragashit
voto

Gjykata Supreme e Kosovës ka marrë vendim që të përsëritet procesi i votimit nga jashtë për komunën e Dragashit

Gjykata Supreme e Kosovës ka marrë vendim që të përsëritet procesi i votimit nga jashtë për komunën e Dragashit. Kështu thuhet në aktgjykimin e kësaj gjykate. Në vendim thuhet :“Urdhërohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që brenda Kornizës Ligjore në fuqi të organizojë përsëritjen e Procesit të Votimit nga jashtë, për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Dragashit”, thuhet në aktgjykim. Në procesin e balotazhit, janë pranuar votime me prostë, të gjitha të nënshkruara nga i njëjti person, andaj Gjykata Supreme ka marrë një vendim të drejtë për rivotim, në mënyrë që të shpallet zyrtarisht fituesi në zgjedhjet vendore në Dragash. Ku në garë kanë qenë kandidatët e PDK-së dhe të LDK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...