leoni

Jeffrey M. Hovenier

Hovenier: Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës

Ambasadori I Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, Xhef Hovenier, ka uruar për Ditën e Kushtetutës. Ai ka shkruar se ndjehet krenar që është mbështetës I popullit dhe institucioneve të Kosovës. “Ne, populli i Kosovës, jemi të vendosur për të ndërtuar një të ardhme të Kosovës si një vend i lirë, demokratik dhe paqedashës që do të jetë atdhe për të gjithë qytetarët e saj…” Gëzuar Ditën e Kushtetutës, Kosovë! Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës”, ka shkruar ambasadori I Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, Xhef Hovenier, me rastin e 9 Prillit, Ditës së Kushtetutës.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …