KEK
Fillimi / Lajmet / IPK ka konfirmuar se drejtori i përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti, është intervistuar në cilësinë e dëshmitarit
Samedin Mehmeti

IPK ka konfirmuar se drejtori i përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti, është intervistuar në cilësinë e dëshmitarit

Inspektorati i Policisë së Kosovës ka konfirmuar se drejtori i përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti, është intervistuar në cilësinë e dëshmitarit për një rast. Në komunikatën  për media të IPK-së thuhet se ai është intervistuar lidhur me rastin ku një prej vartësve të tij është i dyshuar për veprën penale “ushtrim ndikimi” dhe “zbulim i fshehtësisë zyrtare”. “Me qëllim të informimit të drejtë të opinionit IPK njofton se intervistimi i tij nuk ka ndërlidhje me rastin e konfiskimit të substancës së dyshuar narkotike të cilin rast është duke e hetuar vet Policia e Kosovës. Inspektorati Policor i Kosovës  duke i falënderuar për bashkëpunimin e vazhdueshëm, inkurajon mediet që para publikimit të informacioneve t’i drejtohen Divizionit për bashkëpunim dhe informim të IPK-së për sqarimin e informacioneve dhe marrjen e informatave të sakta, në mënyrë që të ketë informim të drejtë të opinionit publik”, thuhet mes tjerash  në komunikatë.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...