KEK
Fillimi / Lajmet / Isa Mustafa: 28 Nëntori, Dita e Flamurit Kombëtar shqiptar, ditë pushimi në Kosovë
Flamuri Kuq e Zi

Isa Mustafa: 28 Nëntori, Dita e Flamurit Kombëtar shqiptar, ditë pushimi në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka propozuar që 28 Nëntori, Dita e Flamurit Kombëtar shqiptar, dhe Dita e Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë të jetë ditë pushimi në Kosovë. Dita festive më e madhe e shqiptarëve nuk ndodhet në listën e festave zyrtare në Kosovë, dhe kjo ishte arsyeja që i pari i Qeverisë kërkoi që të jetë ditë pushimi,  Edhe pse kjo nuk është paraparë me ligj, është një festë kombëtare dhe propozoj para kabinetit qeveritar që 28 Nëntori të jetë ditë pushimi”, ka thënë Mustafa. Kabineti qeveritar ka votuar pro këtij vendimi, me çka edhe u vendos që 28 Nëntori 2016, ditë e hënë, të jetë ditë pushimi në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...