mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
valamobile
Fillimi / Lajmet / Ivica Daçiq i kërcënon shqiptarët e Kosovës Lindore të cilët kërkojnë reciprocitet me serbët e veriut në Kosovë
Ivica Daçiq i kërcënon shqiptarët e Kosovës Lindore të cilët kërkojnë reciprocitet me serbët e veriut në Kosovë

Ivica Daçiq i kërcënon shqiptarët e Kosovës Lindore të cilët kërkojnë reciprocitet me serbët e veriut në Kosovë

Ministri serb i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq lidhur me paralajmërimin e shqiptarëve të Kosovës Lindore se do të kërkojnë reciprocitet me serbët e veriut. Ai duke thënë se ka dëshirë t’i krahasojë të drejtat e serbëve në Kosovë me ato të shqiptarëve në Serbi.

“I këshilloj që të mos luajnë, çdo durim dhe çdo tolerancë ka kufij. Do të reagojmë politikisht, por edhe në mënyrë tjetër. Nëse mendojnë se do ta provokojnë sigurinë dhe stabilitetin dhe se jemi shënjestër e lehtë, m mendoj se mashtrohen. Lërini ato, kthejuni politikës dhe dialogut”, citohet të këtë thënë Daçiq. Ai sërish akuzoi Kosovën se nuk po i përmbush marrëveshjet e dakorduara në Bruksel.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Bytyqi

Meqë Ministri i Arsimit nuk është i aftë ta zbatojë vendimin për mësim atëherë dikush do të duhej të jepte dorëheqje

Përpjeka e të ashtuquajturit SBASHK për t’ ua humbur nxënësve shqiptarë të Kosovës tri javë ...