leoni

Izet Shala: ‘MARSI I PRANVERËS SHQIPTARE’

‘MARSI I PRANVERËS SHQIPTARE’
Shoqata për Kulturë dhe Letërsi ‘Tafil Kelmendi’ Malishevë, ka kënaqësinë t’ju ftoj në përurimin e veprës ‘MALISHEVA POETIKE’ , me 34 poetë. Do të mbahet, më 9 mars 2024, në ora 13:00 në sallën e kuvendit të komunës së Malishevës.
Kryetari, Ma.sc. Fadil Javori

Kontrolloni gjithashtu

Fadil Muqolli: Prilli, muaji i përkujtimeve!

Për nder të të rënëve, posaçërisht fëmijëve, në luftën e fundit në Kosovë, ju ftojmë …